Cookie- og Persondatapolitik

Cookie- og Persondatapolitik

Når du besøger vores website indsamles der personoplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af det, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. 

Du finder vejledning for sletning af cookies her.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som for eksempel virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

På wahlgreen.dk benyttes Google Analytics, der indsamler oplysninger om dit besøg og din færden på hjemmesiden.

Du kan se Googles privatlivspolitik her.
Du har mulighed for at fravælge cookies fra Google Analytics her.

Tredjepartscookies

Websitet gør brug af tredjepartskomponenter, der involvere andre virksomheder. Ved placeringen af disse tredjepartscookies, indsamles der oplysninger om din brug af vores site og teknisk information om din enhed med det formål at udarbejde statistik på dit besøg.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker for eksempel ved almindelig tilgang af indhold.

Når du kontakter Wahlgreen IT

Når du retter kontakt til os via mail, vil din henvendelse betyde, at vi indsamler og behandler oplysninger om dig. Det vil typisk være navn og kontaktoplysninger som e-mail og telefonnummer.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, som er nødvendigt i forhold til formålet med behandlingen af personoplysninger. Perioden afhænger således af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaringen. Vi behandler dine oplysninger så længe, det er nødvendigt i forhold til behandlingsformålet. Når oplysningerne ikke længere er nødvendige, sletter vi dem. Der vil dog kunne være særlige forhold eller lovgivning, der nødvendiggør, at oplysninger opbevares længere, for eksempel er det et lovkrav, at faktura og regnskabsmateriale opbevares 5 år.

Videregivelse af oplysninger

Personoplysninger videregives til de medarbejdere hos Wahlgreen IT, der har et arbejdsbetinget behov for at kunne tilgå oplysningerne. Personoplysninger videregives ikke til tredjeparter.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Indsigt og rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til mail@wahlgreen.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Oversigt over dine rettigheder:
  • Du har ret til indsigt i, hvilke personoplysninger, der behandles om dig
  • Du har ret til at få rettet urigtige eller forkerte oplysninger om dig
  • Du har ret til at få slettet dine personlige oplysninger, hvis de én af en række betingelser fra databeskyttelsesforordningen, er opfyldt
  • Du har ret til begrænsning af behandling
  • Du har i visse tilfælde ret til at få udleveres dine personoplysninger for at overføre dem til anden part
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling
  • Du har ret til ikke at være genstand for automatisk afgørelse 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Wahlgreen IT & Hosting ApS
Vadstrupvej 53
2880 Bagsværd
Telefon: +45 70 23 50 45
Email: mail@wahlgreen.dk