Referencer

Wahlgreen IT har hjulpet os med skiftet fra en hosting-udbyder, hvor prissætning ikke var transparent og det generelt var svært at få svar på de spørgsmål, som vi havde til løsningen. Det har ændret sig nu, hvor hosting af vores hjemmeside ligger hos Wahlgreen IT.

Derudover får vi hjælp af Wahlgreen IT til supportopgaver i takt med at behovet opstår. Medarbejderne er altid til at få fat og meget servicemindede. Og så er priserne yderst konkurrencedygtige.

CEO, Jacob Saxild

Vi har et yderst fint samarbejde med Wahlgreen IT.  De har været involveret i mange af vores udviklingsopgaver på gymnasiet, af meget forskellig karakter. Wahlgreen IT er meget fleksible undervejs i processen med opgaveløsningen og følger op på at slutproduktet bliver som ønsket. De har stor viden om mange af de områder vi arbejder med i gymnasiet.

IT-ansvarlig, Ulrik Petersen

På Rysensteen har vi behov for en dedikeret IT-partner som kender vores setup og som kan understøtte den daglige drift og give kvalificeret input til strategiske beslutninger.

Wahlgreen IT udfylder denne rolle yderst kompetent

IT-koordinator, Lars Bang

Wahlgreen er der, når vi har brug for dem. De svarer altid hurtigt, og opgaverne bliver løst til tiden. Ingen af os har oplevet servicenedgang ved skifte fra større organisationer.

Vi kan på det varmeste anbefale Niels og hans medarbejdere.

Advokat, Jonas Christoffersen

Vi bruger Wahlgreen IT som fast rådgiver og samarbejdspartner i forbindelse med etablering, drift og den fortsatte udvikling af kildeportalen MediaRadar.dk. Wahlgreen IT er tilgængelige, servicemindede og fagligt kompetente på alle niveauer i opgaveløsningen, så vi giver dem vores varmeste anbefalinger til lignende projekter.

Partner, David Erichsen

Vi, Nyborg & Rørdam Advokatfirma, har kun godt at sige om Wahlgreen IT. De er bogstaveligt guld værd, og det vil din virksomhed også mærke så snart i hyrer dem. Søger man ærlige, pålidelige, professionelle, service mindet konsulenter med høje kompetencer, der anser dine IT udfordringer som værende deres udfordring, så har Wahlgreen IT det hele.

Mehrdad Khodaverdi

Når vi ringer til supporten hos et af de firmaer hvis IT-løsninger vi benytter, oplever vi alt for tit, at de kun kan svare på det vi sagtens selv kan finde ud af.
Når vi ringer til Wahlgreen, kommer vi videre, næsten uanset hvad det drejer sig om.

IT-Leder og Matematiklærer, Niels Østergård

Vi har altid været meget tilfredse med de opgaver, vi har fået løst hos Wahlgreen IT. At vi bruger Wahlgreen IT skyldes først og fremmest, at når vi har en aftale om et job bliver opgaven altid løst uanset, at der kan være knaster undervejs.

IT-Chef, Jan Boje

Wahlgreen IT har været med fra starten i opbygningen af CPH Dia’s IT-infrastruktur. I en ny opstartet virksomhed er der altid noget man har glemt eller udfordringer med hardware/software. Wahlgreen IT, har været forstående og mere en fleksibel samt redet os mange gange. De er der altid 110%.

CEO & Partner, Christoffer Witt Qvist

We at Sennheiser are extremely pleased with the entire service that Wahlgreen IT has provided. Both the IT part but so also the customer service part – we also felt safe during the whole collaboration. When we got our own internal IT department there was a fantastic handover as a floating process. Sennheiser gives Wahlgreen IT a positive recommendation.

Jørgen Wengel

Wahlgreen IT leverer en altid kompetent rådgivning og alle medarbejdere er meget servicemindede og hjælpsomme. Vi oplever, at Wahlgreen ITs medarbejdere leverer en personlig og hurtig service, ud over hvad man kan forvente. Det kan fx være at hjælpe os udenfor almindelige arbejdstider, hvis det brænder på, sætte nye PC’er op på meget kort tid og bringe dem forbi vores kontor.

Wahgreen har desuden styr på vores IT sikkerhed og sikrer på en god og kompetent måde, at vi kan passe vores arbejde, uden at skulle bekymre os om sikkerhed, opdateringer og drift.

Jeg vil til hver en tid anbefale Wahlgreen IT til andre.

Stine Monrad Wæsel

Vi har brugt Wahlgreen IT siden 2013 og er meget tilfredse med samarbejdet. Niels Wahlgreen har en udpræget god forståelse for de systemer vi som gymnasium anvender og den IT-kultur der hersker blandt lærere og elever, og indgår som en del af IT-bemandingen på Gammel Hellerup Gymnasium på ad hoc basis.

Samarbejdet er præget af kompetent, hurtig og god service, med forståelse for vores særlige behov som gymnasium, og løser altid udfordringer på så forskellige områder som administrativt IT (Navision, sikker mail, e-boks, ESDH), netværk (firewall, WIFI), cloud computing (Office 365/OneNote), serverdrift (virtualisering/Active Directory, webprint), synkronisering af brugerdata (UMS), klient support (Windows 10).

Anders Stæhr

Vi har været glade for Wahlgreen IT, der har hjulpet os siden 2011. Wahlgreen har været med på vores rejse fra et meget lille behov med få konsulenter til at håndtere den daglige drift af IT for omkring 40 ansatte, opbygge og vedligeholde systemer, herunder bl.a. internetstabilitet og print/præsentation, samt Office365, shared drives, og ikke mindst IT-sikkerheden.

Vi oplever et højt serviceniveau, hvor problemer løses hurtigt, uanset hvornår vi ringer. Nye medarbejdere oplever altid, at der er styr på det praktiske; der står altid en arbejdsstation og computer klar til dem.

Jeanette Stahl

Wahlgreen IT yder i det daglige god konsulenthjælp til Christianshavns Gymnasium. I denne måned har de i en overgangsperiode mellem to IT-chef-ansættelser – på meget kvalificeret vis – stået for at holde vores IT flydende!

Troels Vang Andersen
Rektor, Christianshavns Gymnasium.

Wahlgreen IT er vores rådgiver, når vi forhandler samarbejder og kontrakter med leverandører af serviceydelser til vores IT-platforme og IT-systemer. Wahlgreen IT hjælper os også med løsning af større og mindre tekniske opgaver. Wahlgreen IT råder over meget brede og dybe kompetencer lige fra det kontraktmæssige, over det procesmæssige til det komplicerede tekniske, og Niels og hans medarbejdere er meget serviceorientere, hurtigt på sagerne og dygtige indenfor deres arbejdsfelt.

Vi er meget glade for samarbejdet, og jeg kan kun opfordre til at kontakte Wahlgreen IT, hvis der er behov for en uforpligtende snak om dine IT-løsninger.

Morten Stig Andersen

I forbindelse med nye tiltag i organisationen, hvor vi bl.a. skulle have hjælp til opsætning af Sikker mail, fik vi anbefalet Wahlgreen IT, der også viste sig at være super dygtige, omhyggelige, og professionelle. Noget af det som vi var super glade for var, at Wahlgreen IT tog sig rigtig god tid til at hjælpe os godt igennem hele forløbet og på en måde, hvor vi også hele tiden undervejs følte os trygge og velinformerede omkring hvad der skulle ske skridt for skridt, frem mod målet.

Vi vender helt sikkert tilbage igen til Wahlgreen IT næste gang, når vi igen får brug for hjælp til den slags opgaver, der ligger udenfor vores kompetenceområder.

Simone Kenhof
HR Coordinator and Data Compliance Advisor, Dansk Kvindesamfunds Krisecentre

Vi kan udtale, at vi er meget tilfreds med den service Wahlgreen IT yder. Altid hurtig og kompetent til at løse alle slags problemer.

Advokat, Svend Falk-Rønne

Vi havde Wahlgreen IT ude til en større justering af serverrum, hvor de bare hele vejen har ydet mere end vi havde forventet. Før arbejdet gik i gang, var de gode til at informere om hvad der skulle ske. Folkene som kom ud til at klare opgaven, var super professionelle, og klarede ofte mere end vi egentlig talte om, bare for at hjælpe os. Og i sidste ende da der var gået ged med en anden underleverandør, trådte de til med dags varsel, og sørgede for at der kom styr på det hele.

Jeg kan til enhver tid, kun meget klart anbefale Wahlgreen, hvis du vil have en yderst professionel leverandør.

Nicolaj Pedersen

Vi har benyttet os af Wahlgreen IT i over 10 år og har altid været utroligt glade for den service vi får.
De er altid nemme at få fat i og evt. problemer løses lynhurtigt af deres dygtige folk.

Vi kan varmt anbefale Wahlgreen IT da vi kun har haft gode oplevelser med dem.

Lars Friderichsen

Som stifter og mangeårig direktør for et stort dansk IT firma og nu kunde hos Wahlgreen med mit konsulentfirma, kan jeg sige at medarbejderne er kompetente, hurtige og venlige.

Og jeg kan give firmaet min varmeste anbefaling

Claus Erik Christoffersen

Bedste service. Indehaver Niels Wahlgreen er top serviceminded og hans medarbejdere er ligeså, hele vejen igennem en super god & professionel oplevelse.

Ole Christensen